Cool Vibes: maruvahva nublu ja Ninja-tüdrukute vägev comeback

Karmen-Eliise Kiidron
Copy
Vanilla Ninja. Vanilla Ninja ja nublu esinesid 2. septembril Telliskivi kvartalis.
Vanilla Ninja. Vanilla Ninja ja nublu esinesid 2. septembril Telliskivi kvartalis. Foto: Rauno Liivand

Mäletan lapsepõlvest, kuidas minust mõned aastad vanemad naabritüdrukud hoidsid ajakirjadest välja lõigatud pilte Vanilla Ninjast fotoalbumite vahel, ning lubasid ka mul neid vahetevahel sirvida. Reede õhtul Tallinna Telliskivi kvartalisse minnes mõtisklesin, kui paljud kontserdile tulnutest pea 20 aastat tagasi samal kombel oma aega sisustasid.

Vanilla Ninja kontserdist osasaamine oli olnud kuni nende viimase kauamängiva ilmumiseni mu helesinine unistus, mis nüüd viimaks tõeks sai. Minusuguseid, 20. aastates noori, kes Vanilla Ninja hiilgeaegadel rock-kontserdil käimiseks veel liiga noored olid, oli Telliskivisse kogunenud palju ning nii mõnelgi olid kaasas juba oma lapsed või nooremad õed-vennad.

Reede õhtul toimunud kontsert oli Ninja-tüdrukutele esimene avalik esinemine viimase 13 aasta jooksul. Vahepeal oli bändi ridades toimunud uuenduskuur, mille tõttu tuleb nüüd Katrin Siska ja Triinu Kivilaane kingi sisse kanda viimase nooremal õel Kerli Kivilaanel, kes sellega suurepäraselt hakkama saab. Kontserdi avasid Ninjad looga «Tough Enough», mis kirjeldab tabavalt​ Ninjade taastulekut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles