GALERII ⟩ Okean Elzy solist pärast hommikujooksu Kersti Kaljulaidiga: täna laulan eesti keeles

Limon.ee
Copy

Saku suurhallis esineb täna õhtul populaarne Ukraina bänd Okean Elzy. Korraldajate sõnul on pileti ostnud umbes 3000 inimest. 

Täna varahommikul tegi Okean Elzy solist Svjatoslav Vakartšuk jooksuringi koos president Kersti Kaljulaidiga. «Ukrainas on praegu palju staarpoliitikuid, kuid neil kindlasti ei ole aega hommikujooksuks,» lausus Kaljulaid.

Täna sõidab Kaljulaid Kiievisse, kus kohtub kaitseminister Oleksi Reznikovi ja välisminister Dmõtro Kulebaga. «Nagu ma mäletan, välisministril alles hiljuti oli jalg kipsis, seetõttu peab ta jooksu ära jätma. Väga äge, et täna tuli mul võimalus joosta koos Svjatoslav Vakarchukiga,» rääkis Kaljulaid. 

«Ma laulan täna eesti keeles. See on päris keeruline, aga ma teen kõik, mis minu võimuses, et see oleks väärikas,» lausus Okean Elsy solist Svjatoslav Vakartšuk. 

Vakartšuk on oma sõnul Eestis käinud ehk viis korda. «Tavaliselt sõidame siia kontserti andma,» lausus ta. Viimati olid nad bändiga siin oma neli aastat tagasi.

«Mulle väga meeldib Tallinn. Eile oli meil imeline jalutuskäik vanalinnas, jõin ka veidi Vana Tallinna likööri. Ausõna, vaid veidike, sest täna pidin hommikul jooksma minema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles