INTERVJUU ⟩ Stsenarist Birk Rohelend: ühiskonnas taandub kõik sellele, kellel on õigus

Tuuli Põhjakas
, ajakirjanik
Copy
Birk Rohelend tunnistab, et «Kes tappis Otto Mülleri?» esimese osa järel ei olnud tal ühtegi tugevat tunnet: ta ei teadnudki lihtsalt, kas see lähebki üldse heaks.
Birk Rohelend tunnistab, et «Kes tappis Otto Mülleri?» esimese osa järel ei olnud tal ühtegi tugevat tunnet: ta ei teadnudki lihtsalt, kas see lähebki üldse heaks. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Intervjuu alguses küsis kirjanik Birk Rohelend minult, mis ma arvan: kes tappis Otto Mülleri? Mul olid omad kahtlused, ent ei midagi kindlat, pigem vaid pelk oletus. Mul ei olnud siis veel selliseid teadmisi mis praegu. Teadmist, kes tappis Otto Mülleri. Vähemalt raamatus. Aga kõigil, kel ei ole olnud mahti või tahtmist tutvuda Birk Rohelennu romaaniga «Kes tappis Otto Mülleri?», on võimalus kuritöö lahendusele jälile saada alates 9. septembrist Viaplay platvormi kaudu.

Vestlesime Rohelennuga mõni päev enne seriaali esilinastust.

Te olete nüüd juba seriaali näinud. Kuidas teile meeldis?

See on väga hea kvaliteediga ja mul on ainult suur rõõm, et see sel moel õnnestunud on. Sageli on Eestis seriaalidega see probleem, et rahastus on kõhnakene ja seda on ka selgelt näha. Siin on aga näha, et seriaali loomisel on vahendeid rohkem olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles