SUUR GALERII ⟩ Staaride paraad: kodumaise krimisarja esilinastusele saabusid Eesti tippnäitlejad

Kultuuritoimetus
Copy

Eile, 8. septembril esilinastus kinos Artis kodumaine krimiseriaal «Kes tappis Otto Mülleri?», kus teiste seas löövad kaasa Jaan Rekkor, Tambet Tuisk, Doris Tislar, Märt Avandi, Evelin Võigemast, Tiina Tauraite, Hilje Murel ja Mait Malmsten jt. 9. septembrist saab seriaali vaadata voogedastusteenusest Viaplay. Vaata galeriist, kes uhkele esilinastusele kohale tulid!

Viaplay originaalsarja keskmes on tuntud ärimees ja endine maadlustäht Otto Müller, kes leitakse tema 65. sünnipäeval oma kodus mõrvatuna. Detektiivid küsitlevad kordamööda kaheksat pereliiget ning järk-järgult tulevad päevavalgele tumedad tõed eduka ja võimsa mehe kohta. Igaühel on Otto Mülleri kohta oma lugu rääkida – ja igaühel on motiiv.

«Kes tappis Otto Mülleri?» nomineeriti rahvusvahelise tele- ja veebiseriaalide festivali Serial Killer põhivõistlusele. Festival toimub 20.-25. septembril Brnos, Tšehhis.

Sarja autor on edukas romaanikirjanik Birk Rohelend, kes on loonud ka Eesti ühe populaarsema telesarja «Padjaklubi». Režissöör on René Vilbre, kelle hiljutiste tööde hulka kuulub üks Eesti filmiajaloo suurimat tulu teeninud triloogia «Klassikokkutulek» ja komöödia «Eesti matused». Sarja tootja on Tallinnas asuv Cuba Films, millel on 10-aastane sarjade ja reklaamide tootmise kogemus ning mille töö on tunnustatud Eesti prestiižsel Kuldmuna auhindade jagamisel. Viaplay Groupi peaprodutsent on Isabelle Hultén.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles