NÄDALA PERSOON Aivar Mäe: nagu ikka, noa saad sa selga sõpradelt (12)

Raul Ranne
Copy
Aivar Mäe ütleb, et küllap oleks oleks tal vurtsu rohkemaks, aga suudab ka Põhja-Pärnumaa vallas ennast tööga meeldivalt tühjaks laadida.

 

 
Aivar Mäe ütleb, et küllap oleks oleks tal vurtsu rohkemaks, aga suudab ka Põhja-Pärnumaa vallas ennast tööga meeldivalt tühjaks laadida.    Foto: Mailiis Ollino/Pärnu Postimees

Tõsiasi, et Aivar Mäest sai hiljaaegu Põhja-Pärnumaa valla juht, andis ajendi temaga lõpuks ometi pikemalt vestelda. Mitte üksnes koduvallaga seonduvast, vaid ka sellest, millest on ta aastaid suures plaanis vaikinud. Mis ikkagi juhtus 2020. aastal Rahvusooperis Estonia? Ja mis järgnes?

Kohus andis Mäele õiguse, ent kuidas ta tagantjärele skandaali tagamaid ja põhjusi hindab? Kas näeb kohtuotsusest hoolimata endal mingitki süüd? Juba intervjuud tegema minnes võis tajuda, et leidub piisavalt inimesi, kes on veendunud, et seda ei peaks üldse tegema. Teisalt on palju neid, kes on seda vestlust ammu oodanud. Niisiis, Vändra, Põhja-Pärnumaa vallamaja.

Kui teid Põhja-Pärnumaa valla vanemaks ära valiti, ütles üks volikogu liige otse, et olnuks äärmiselt rumal jätta teid palkamata.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles