Sügishooaja parimad sarjad, mida kindlasti vaadata

Telia Eesti AS
Copy
Foto: Shutterstock

Värskenda oma maailma sügishooaja parimate sarjadega. «Lohede koda» ja «Teenijanna lugu» 5. hooaeg on miski, millest räägivad sügisel kõik. Poe pimedatel õhtutel pleedi ja ahmi värsket sisu Telia TV-s 3 kuud tasuta.

Lohede koda / House of the Dragon

Augusti lõpus jõudis Telia TV HBO keskkonda suurejoonelise fantaasiasarja «Lohede koda» esimene episood. Veri, tuli ja võimuiha lohedest pakatava taevalaotuse all.

Võimule pürgiv Daemon Targaryen kurikuulsal Raudtroonil. Uus fantaasiasari «Lohede koda» ainult Telia TV-s.
Võimule pürgiv Daemon Targaryen kurikuulsal Raudtroonil. Uus fantaasiasari «Lohede koda» ainult Telia TV-s. Foto: TMDB

Uue seriaali tegevus toimub paarsada aastat enne «Troonide mängu» sündmusi. Sarja valmimises lõi kaasa George R. R. Martin isiklikult, kelle raamatusarjal «Jää ja tule laul» see põhinebki. IMDb uskumatu 9.0 punktiskoor on selle tulemus.

Ükski teine HBO sari ei ole esimesel päeval nii suurt publikut ligi meelitanud. «Lohede koda» leidis palju kajastust ka sotsiaalmeedias – esilinastuse päeval oli see 14 tundi järjest Twitteris #1 teema. Edust tõugatuna on kindel, et sarjale tuleb ka teine hooaeg.

Sarja keskmes on «Troonide mängust» tuttava Daenerys Targaryeni esivanemad. Kuningas Viserys Targaryeni valitsemisaega Westeroses ähvardab kodusõda, kui tema vend Daemon tahab raudtroonile tõusta. Teiseks võimalikuks troonipärijaks on Viseryse tütar Rhaenyra. Algabki kodusõda, mis nende dünastia peaaegu lõhki kisub.

Eestis näeb sarja ainult Telia TV-s.

Teenijanna lugu 5. hooaeg / The Handmaid’s Tale Season 5

Võitlus naiste õiguste eest jätkub «Teenijanna loo» viiendas ja kõlakate järgi viimases hooajas. IMDb-s on sarjale omistatud korralik punktiskoor (8.4) ning sari on võitnud mitmeid auhindu, sealhulgas parima draamasarja ja parima naispeaosatäitja (Elisabeth Moss) Emmy ja Kuldgloobuse.

Offred, nagu ka kõik teised Teenijannad, on oma Komandöri vara. Düstoopiline seriaal on eetris alates 15.09 ainult Telia TV Inspira kanalil.
Offred, nagu ka kõik teised Teenijannad, on oma Komandöri vara. Düstoopiline seriaal on eetris alates 15.09 ainult Telia TV Inspira kanalil. Foto: TMDB

Margaret Atwoodi auhinnatud menuromaanil põhinev draamasari jutustab elust düstoopilises Gileadis, endise USA territooriumil tekkinud totalitaarses ühiskonnas. Keskkonnakatastroofide ja kahaneva sündimusega võitlevat Gileadi valitseb fundamentalistlik režiim, kus naisi koheldakse riigi omandina. Offred, üks vähestest viljakatest naistest, kuulub nende hulka, keda sunnitakse seksuaalsesse orjandusse viimases meeleheitlikus katses täita laastatud maa taas lastega.

Hirmutav ühiskond, kus üks vale sõna võib tuua surma, on eetris alates 15.09 kell 20.00 ainult Telia TV Inspira kanalil.

Vaata Telia TV Standard paketti 3 kuud tasuta. Parim valik sisu (mugavalt ühes kohas).

Nendel Telia TV klientidel, kes kasutavad Standard või Family paketti, sisaldub HBO sarjade keskkond juba TV-paketis. Sarja nägemiseks tuleb Telia TV menüüs liikuda äppide valikusse ning sealt edasi HBO keskkonda. Mini paketi kasutajad saavad HBO keskkonna mugavalt juurde tellida kas otse TV ekraanilt või Telia iseteenindusest.

Inspirat näevad eksklusiivselt vaid Telia TV tellijad. See on Telia enda telekanal, mis pakub põnevat ja inspireerivat meelelahutust: nii filme, sarju, sporti kui ka dokumentalistikat.

Copy
Tagasi üles