San Hani esitleb Tartus oma värsket albumit «MEMO»

Kultuuritoimetus
Copy
Räppar San Hani ja produtsent Metabora
Räppar San Hani ja produtsent Metabora Foto: Pressifoto

16. septembril esitleb San Hani oma värskeimat albumit «MEMO» Tartus asuvas Genialistide Klubis. Lavale astub veel live-etteastega Flumen ja DJ'deks on Sorr ja Söör Paul.

 

«MEMO» album on räppari ja artisti San Hani ning produtsendi Metabora koostöö, millega sisendati hübriid-popsound'i Eesti muusikasse. Albumit on seni esitatud erinevatel suvefestivalidel, nagu Võnge, Sõru Saund ja Mägede Hääl.

«Võtsime uue projektiga MEMO teadlikult sihiks teha eksperimentaalset popmuusikat, mida varem Eestis kuuldud pole. Värsked sound'id tuttaval helimaastikul, äratundmisrõõm võõras kohas, see on meie eesmärk,» kirjeldab San Hani albumit.

San Hani (Henrik Rakitin) on räppar ja artist, kes läbi laulude ja ideede defineerib tänapäeva kaasaegset maailma ja tuleviku kõla. San Hani on varem avaldanud «Solaris» (2016, koos San Kryga), «Autorollo» (2018, koos Luurel Varasega), «YX» (2020, koos Metaboraga).

Metabora (Nathan Tulve) on uue elektroonilise muusika produtsent ja artist, kes ühendab innovaatilise elektroonika, tundekeeled ja maksimaalse energiaga rütmid üheks ülendavaks tervikuks. Metabora on produtseerinud artistidele nii Eestis kui ka välismaal, osalenud tunnustatud Red Bull Music Academyl ning teinud helikujunduse Tallinna Arhitektuuribiennaalile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles