Põrguväravaid kolistav ahelsuitsetaja seikleb jälle: Keanu Reeves naaseb kuulsasse rolli

Kultuuritoimetus
Copy
Kaader 2005. aasta fantaasiamärulist «Constantine»
Kaader 2005. aasta fantaasiamärulist «Constantine» Foto: Filmikaader

Filmistaar Keanu Reeves plaanib koos lavastaja Francis Lawrence'iga uuesti kinolinale tuua koomiksikangelase John Constantine'i, keda Reeves kehastas 2005. aasta hittfilmis «Constantine». Filmi aluseks oli DC koomiksiseeria «Hellblazer», mille kirjutamises on kaasa löönud Garth Ennis, Grant Morrison, Neil Gaiman jpt.

Keanu Reevesi naasmine sellesse rolli on mõnevõrra üllatav, sest «Constantine'i» väljatulekust on möödas üle 15 aasta ning paljude koomiksifännide silmis ei vastanud Keanu Reeves «Hellblazeri» lehekülgedel seigelnud John Constantine'ile. Sellegipoolest on 2005. aasta film kogunud austajaid, kes on sellele pikalt järge oodanud.

Filmi peategelane John Constantine on küüniline ahelsuitsetaja, kes pühendanud enda elu võitlusele saatanlike jõudude vastu. Koomiksilehekülgedel debüteeris Constantine 1995. aastal, kusjuures tema välimus oli inspireeritud popmuusikust Sting. Lisaks Keanu Reevesile on Constantine'i kehastanud näitleja Matt Ryan, kes astus deemoniküti kingadesse lühikest aega kestnud NBC telesarjas.

«Constantine'i» teise osa stsenaariumi kirjutab Akiva Goldsman, kes on ühtlasi järjefilmi produtsendiks. Lavastajaks on Francis Lawrence, kes tegi esimese «Constantine'i», aga ka Will Smithi hittfilmi «Mina olen legend» ja mitu «Näljamängude» seeria osa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles