GALERII ⟩ Raju! Amon Amarthi ja Machine Headi kitarrimöirged kõmisesid Saku suurhallis

Kultuuritoimetus
Copy

20. septembril esinesid Saku suurhallis armastatud hevibändid Amon Amarth ja Machine Head. Kolosaalse «Vikings & Lionhearts» tuuri raames toimunud sõu demonstreeris, et mõlemad bändid oskavad saali korralikult üles kütta. Avanumbrina liitus tandemiga ka uus bänd The Halo Effect. Vaata galeriist, kuidas karvaste koletiste kitarrid möirgasid!

Amon Amarth sai alguse aastal 1992, nende esimene stuudioalbum «Once Sent from the Golden Hall» nägi ilmavalgust aastal 1998. Tänaseks on kollektiiv välja andnud 11 stuudioalbumit.

Amon Amarth kuulutab: «Viikingid, meid kutsutakse taas haarangule! Nad ütlesid, et see ei ole võimalik, kuid segastel aegadel tuleb võtta eepilisi meetmeid! Amon Amarth liidab jõud meie pikaaegsete lõvisüdametega sõpradega, kõikvõimsa Machine Headiga, et raiuda järgmisel sügisel hävingurada üle Euroopa».

Machine Head on aastate jooksul andnud välja 9 stuudioalbumit ning on võitnud ka Grammy parima metal-esituse kategoorias oma loo «Aesthetics Of Hate» eest. Bändi lõi 1991. aastal laulja Robb Flynn ja bassist Adam Duce ning see sai kiiresti üheks teerajajaks Ameerika heavy metal'i uues laines.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles