Alla Pugatšova: rahva primadonna putinliku Venemaa vastu (1)

Teet Korsten
, ajakirjanik
Copy
Venemaa popidiiva Alla Pugatšova 2009. aastal Moskvas. Pugatšova teatas siis, et on otsustanud oma 60. sünnipäeva eel karjääri lõpetada.
 FOTO: Alexander Natruskin / Reuters / Scanpix
Venemaa popidiiva Alla Pugatšova 2009. aastal Moskvas. Pugatšova teatas siis, et on otsustanud oma 60. sünnipäeva eel karjääri lõpetada. FOTO: Alexander Natruskin / Reuters / Scanpix Foto: ALEXANDER NATRUSKIN/REUTERS/Scanpix

Inimestel on nõukogude ajast ka helgeid mälestusi, mida nad ei lase jalge alla tallata. Nende mälestuste ülimaks sümboliks võib pidada Alla Pugatšovat. Ja nüüd ütleb see mälestus Putinile, et kõik, mis sa teed, on sitt. Suuremat ja ehk isegi fataalsemat lööki sellele süsteemile anda pole lihtsalt võimalik, leiab Ukraina presidendi kantselei juhi nõunik Aleksei Arestovitš.

Augustis, kui muu seas Alla Pugatšova mehena tuntud koomik ja satiirik Maksim Galkin mitmes Eesti linnas esines, telliti mult intervjuu temaga. Kuulsin muu hulgas, et Eesti Kontsert ei tahtnud talle kui Vene artistile saale rendiks anda, kuni kontserdikorraldajad olid varmalt valmis neil kontsertidel Ukraina heaks korjandusi korraldama.

Võõragent Pugatšova

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles