Metsikult ambitsioonikas: Tom Hanks avaldab tuleval aastal debüütromaani

Kultuuritoimetus
Copy
Tom Hanks
Tom Hanks Foto: Eric Gaillard/Reuters/Scanpix

Oscari-võitja Tom Hanks avaldab tuleval aastal debüütromaani pealkirjaga «The Making of Another Motion Picture Masterpiece». Hanks on varasemalt kirjutanud lühijutukogu «Ebaharilik šrift» ning tema järjekorras teine ilukirjanduslik teos on selle kirjastaja sõnul «metsikult ambitsioonikas» lugu filmi tegemisest, vahendab Rolling Stone.

Romaani «The Making of Another Motion Picture Masterpiece» tegevus kestab 80 aastat ja kulmineerub nimifilmi, koomiksist inspireeritud kolossaalse superkangelasmäruli, esilinastusega.

Praegu on teada, et Hanksi loodud tegelaste hulka kuuluvad sõjast naasev probleemne sõdur, kunstiandedega noor poiss, inspireeritud ja ekstsentriline režissöör, tõusev pompoosne filmistaar ja väsimatu produktsiooniassistent. 

Ühendkuningriigis Hanksi raamatut välja andva PRH väljaandja Hutchinson Heinemanni kirjastusdirektor Ailah Ahmed ütles Guardianile, et näitleja debüüdi kallal töötamine on «iga kirjastaja unistuse täitumine».

«Asjaolu, et ta on kirjutanud eepose tavalistest inimestest erakordses maailmas, mis on läbimõeldud, tabav ja tohutult meelelahutuslik, on ainult kirss tordil,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles