KULTUURIS KUUM Mina olin siin 2: Sass Henno paljastab, kuidas sündis järg tema kuulsaimale romaanile

Copy
Sass Henno
Sass Henno Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Postimehe kultuuritoimetuse taskuhäälingut külastas kirjanik Sass Henno, kelle uusima romaani «Mina olin siin 2. Tagasitulek» leiab lähimast raamatupoest. See on oodatud järg tema 2005. aasta noorteromaanile, millest kujunes ootamatu fenomen. Taskuhäälingus vestleb Hennoga kultuuritoimetuse ajakirjanik Ralf Sauter. 

Ühele kuulajale loosib Postimehe kultuuritoimetus välja ka Henno autogrammiga raamatu «Mina olin siin 2». Selleks kirjuta aadressile ralf.sauter@postimees.ee, märgi e-maili pealkirjaks «Kultuuris kuum» ja vasta kirjas, milline noor näitleja kehastas peategelast Rassi «Mina olin siin» filmiversioonis. Võitjaga võetakse ühendust 5. oktoobril!

Saates räägib Sass Henno esimese romaani fenomenist ning reedab, miks tal otsustas 17 aastat hiljem samade tegelaste juurde naasta. Saame ka teada, kuidas Henno on vahepealsetel aastatel kirjanikuna muutunud, kes on tema peamised eeskujud ja mismoodi saaks Eesti kirjandusmaastikule meelitada uusi andekaid noori kirjutajaid.

Saate teises pooles räägivad Henno ja Sauter avameelselt laste seksuaalsest väärkohtlemisest. Mida pidada seksuaalseks väärkohtlemiseks, kuidas seda märgata, kas väärkohtlejad on üldse võimelised muutuma ning millised on Henno isiklikud kogemused, kui ta on aastate jooksul läbi viinud sellealaseid koolitusi?

«Mina olin siin 2» illustratsioonid lõi 15 aastat tagasi Pent Talvet. 
«Mina olin siin 2» illustratsioonid lõi 15 aastat tagasi Pent Talvet. Foto: Kirjastus Paradiis/Pent Talvet
Tagasi üles