Verivärske: ilmus kauaoodatud Marveli järjefilmi esimene trailer

Copy
Wakanda ihukaitsjad Marveli filmist «Must panter».
Wakanda ihukaitsjad Marveli filmist «Must panter». Foto: Walt Disney Studios Motion Pictures

Üks oodatumaid tulevasi Marveli kinemaatilise universumi filme, «Black Panther: Wakanda Forever», jõuab kinodesse juba 11. novembril ning on saanud oma esimese täispika traileri. Frantsiisi esimene film «Black Panther» ilmus 2018. aastal ja osutus ülipopulaarseks, teenides piletikassas muljetavaldavat 1,3 miljardit dollarit. 

Vastilmunud filmitrailer annab põhjalikuma ülevaate tuleva filmi põhikonfliktist ja peamisest pahalasest, Tenoch Huerta kehastatud Namorist. Lisaks sellele naasevad filmis oma rollidesse Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Letitia Wright, Winston Duke, Florence Kasumba, Martin Freeman ja Angela Bassett. Lavastajana naaseb Ryan Coogler.

Marvel Studios teatas juba 2020. aastal, vahetult pärast Chadwick Bosemani enneaegset surma, et Musta Pantri ehk Kuningas T'Challa rolli ümber tegema ei hakata - sellega austatakse lahkunud näitleja pärandit. Sellisena keskendub järjefilm hoopis teistele tegelastele, keda frantsiisi esimeses filmis tutvustati. Musta Pantri kostüüm ei jää aga täitmata ning vastilmunud filmitrailer annab ka aimu, kes järgmisena Musta Pantri kostüümi selga tõmbab. 

«Black Panther: Wakanda Foreveril» on ka vastutusrikas ülesanne tutvustada Marveli universumisse Ironheart. Ironhearti, keda kehastab Dominique Thorne, tuntakse koomiksites kui geeniust ja leiutajat, kes ehitab raudülikonna, et konkureerida Raudmehega. 

Vaata verivärsket trailerit:

Tagasi üles