Tagasi karup**se: Vanamees naaseb uues ropus seikluses (2)

Kultuuritoimetus
Copy
Filmi «Vanamees ja põrsauss» ametlik plakat.
Filmi «Vanamees ja põrsauss» ametlik plakat. Foto: Filmiplakat

31. oktoobril avalikustatakse uus teravmeelne lühianimatsioon «Vanamees ja põrsauss», mida saab täitsa oma kodus vaadata ametliku veebikanali kaudu. Film, mille režissööriks ja stsenaristiks on Mikk Mägi, sai hullumeelse reklaamklipi.

«Vanamees ja Põrsauss» on 25 minutit kestev lühiõudukas, mille keskmes salapärane Põrsauss röövib Vanamehe hinnatud põrsa. Nüüd on Vanamehel aega kakskümmend neli tundi, et põrsapomm kahjutuks teha, muidu lendab terve küla õhku! Priidik palub Vanameest, et ta traktorile hääled sisse paneks ning Põrsaussi peataks.

«Vanamees toob hallide sügisilmade vahele kindlasti sahmaka toredat ja ka teravat huumorit,» kommenteeris produtsent Erik Heinsalu. «Uudne on ka see, et film ilmub vastavatud Vanamehe päris enda veebikanalis. Soovitame liituda Vanamehe uuel kodukal ka uudiskirjaga, sest peale uue filmi on tulekul veel nii mõndagi põnevat.»

Vanamees oma uues filmiseikluses.
Vanamees oma uues filmiseikluses. Foto: Filmikaader

Häälenäitlejatena teevad kaasa Jan Uuspõld, Tõnis Niinemets, Marta Laan, Anne Veski, Dan Jeršov ja paljud teised. «Vanamees ja Põrsauss» režissöör, stsenarist on Mikk Mägi. «Vanamees ja Põrsauss» produtsendid on Erik Heinsalu (BOP! Animation) ja Mikk Mägi (BOP! Animation). Filmi helilooja on Sten-Olle Moldau, helindaja Joonas Taimla. Animaatorid on Henri Kaido Veermäe ja Siim Raud. Kunstnikud Elisa Geraldine Vesterinen, Joanna Juhkam, Triin Paumer ja Jelizaveta Mušnikova.

Filmi arendust ja tootmist on toetanud Eesti Filmi Instituut ja Eesti Kultuurkapital.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles