KUULA Kas Eesti oma Lana Del Rey? Kitty Florentine andis välja oodatud debüütalbumi (1)

Kultuuritoimetus
Copy
Kitty Florentine
Kitty Florentine Foto: Johann Kööp

Pilkupüüdev alternatiivartist Kitty Florentine andis täna, 6. oktoobril välja enda kauaoodatud debüütalbumi «Maladaptive Daydream». Album valmis koostöös produtsentide Taavi-Peeter Liivi, Metabora ning mixija ja masterdaja José Diogo Nevesiga.

Kitty Florentine on artist, kelle helimaastiku osana tunned, kuidas lahtuvad piirid ja avaneb muinasjutuline maailm, milles kohtuvad vastu, õrnus, raev ja soojus. «Minu debüütalbum «Maladaptive Daydream» räägib lugu tahtmatusest jätkata vanamoodi.

Kuidas toimub muutumine? Protsess, mis liigub nagu spiraal, jõudes igal tasandil ikka tagasi samade õppetundide juurde, kuni nõustud endale otsa vaatama,» täpsustab artist. Selle albumi näol on Kitty Florentine loonud maailma, mis kutsub vabastama endast aegunud piirangud ja julgemalt unistama.

Albumi kaanefoto disainis kunstnik Karmo Järv, kes on ka teiste albumi singlite «127» ning «True Story» autoriks. «Albumi kaanefoto sümboolika seob endasse erinevad eluvormid ja loomise rütmid. Kogu teose toob kokku logaritmiline spiraal, mis loomuomaselt kasvab lõpmatult. Õhkav õrnus, soe pehmus ja klaasjas külmus on tekstuurid, mida minu jaoks see teos esitab vaatajale,» kommenteerib Kitty Florentine.

20.oktoobril leiab Sveta Baaris aset Kitty Florentine’i kontsert-etendus debüütalbumi «Maladaptive Daydream» esitlemiseks.

«Ma esitlen seda albumit selliselt nagu mina seda kogen. Sellise tervikliku hingamise, visuaalse ja tekstuurse tervikuna nagu ta minu jaoks praegu on. Saali astudes sisenete te minu kureeritud maailma. Peale etendust jätan ruumi ja aega, et koos vestelda sellest kogemusest ja avan natuke ka mõtteliselt selle albumi loomise protsessi,» lisab artist. Pileteid on saadaval piiratud koguses Piletikeskusest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles