VANADE LEMMIKUTE TAGASITULEK Uuesti ühinenud Blink-182 kuulutas välja suure maailmatuuri

Kultuuritoimetus
Copy
Tom DeLonge, Travis Barker ja Mark Hoppus bändist Blink-182.
Tom DeLonge, Travis Barker ja Mark Hoppus bändist Blink-182. Foto: REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES ENTERTAINMENT)

90ndatel ja 2000ndate alguses populaarsuse tipus olnud rokkbändiga Blink-182 naaseb esialgsesse koosseisu. Basskitarristi ja laulja Mark Hoppuse ning trummar Travis Barkeriga liitub uuesti kitarrist Tom DeLonge, kes lahkus bändist 2015. aastal.

Seoses Tom DeLonge'i naasmisega kuulutas Blink-182 välja ka uue singli «Edging», mis ilmub 14. oktoobril, ja uhke maailmatuuri. Blink-182 alates järgmise aasta märtsist kuni 2024. aasta veebruarini esineda Ameerikas, Euroopas, Austraalias ning Uus-Meremaal. Järgmise aasta augustis saab neid kuulama minna Stockholmis, Oslos ja Kopenhaagenis. Esialgses koosseisus tuuritas Blink-182 viimati kümme aastat tagasi.

Pärast Tom DeLonge'i lahkumist 2015. aastal ühines bändiga Matt Skiba, kes osales ka bändi kahel uusimal albumil: 2016. aasta «Californial» ning 2019. aasta «NINE'il». Samal ajal mängis Tom DeLonge omaenda bändis Angels & Airwaves. DeLonge'i tõi Blink-182 juurde tagasi Mark Hoppuse vähidiagnoos, mis pani muusikud uuesti suhtlema. Hoppus rääkis People'ile antud intervjuus, kuidas ta veetis koos Barkeri ja DeLonge'iga enne keemiaravile minekut tublisti aega. 

Blink-182 kuulsamateks albumiteks on sajandivahetuse paiku ilmunud «Enema of the State» ja «Take Off Your Pants and Jacket».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles