Rokijumalad tulevad: Elephants from Neptune kuulutas välja uue albumi esitluskontserdid

Kultuuritoimetus
Copy
Elephants from Neptune'i uus album kannab nime «Boogieland».
Elephants from Neptune'i uus album kannab nime «Boogieland». Foto: Pressifoto

Mitmekordselt Eesti Muusikaauhindadel tiitleid pälvinud ansambel Elephants From Neptune annab 27. oktoobril välja uue kontseptuaalalbumi «Boogieland», millelt juba ilmunud singel «Motel Blue» jõudis ka Raadio 2 TOP 20 edetabelisse. Album on inspireeritud 70ndate kõrberokist paraja annuse müstika, mexicana, psühhedeelia ja vana hea rock'n'roll'iga.

Uue albumi ilmumist tähistab bänd kolmes linnas toimuva esitlustuuriga – 18. novembril Tallinnas, Kinomajas; 25. novembril Pärnus, Wunderbaaris ning 2. detsembril jõuab albumi esitlustuur Tartusse, Genialistide klubisse. Tänasest on piletid müügil Ticketeris.

Bändi solist Robert Linna kirjeldas uue albumi ootust ja kontserte järgmiselt: «Oleme oodanud kaua, et seda materjali avalikult esitada. Terve plaat sai salvestatud ühiselt koos mängides ja see energia ja sünergia saab laval olema metsik – nii nagu päriselt asjad käivad!»

Lisaks Elevantidele on igal õhtul laval soojendajaks üllatuskülalised ning bändi enda sõnul kontsertide näol allahindlusi ei tehta: «Tuleb üks proper rock-show, nagu meile kombeks. Ja lisaks uuele materjalile mängime muidugi ka vana head stuff'i. Kutsume sind lahtise autoga sõidule läbi kõrbe, kus silmapiiril-horisondil vaid lõputu liiv ja maantee ning sumeda kulgemise oluliseim osa on teekond, mitte sihtpunkt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles