Tagasi sadulas: armastatud telenägu sai oma vestlussaate

Kultuuritoimetus
Copy
Telenägu Kristjan Jõekalda.
Telenägu Kristjan Jõekalda. Foto: Madis Sinivee/Eesti Meedia/Scanpix Baltics

Armastatud telenägu Kristjan Jõekalda alustab detsembris uue saatega, kus vestleb tuntud kultuuri- ja ühiskonnategelastega. Telemängude ja reisisaadete järgi tuntud Jõekalda jaoks on niisugune vestlussaade uus põnev samm telemaastikul.

«Olen ammu mõtelnud, mis võiks olla see järgmine samm, mida televisioonis teha,» ütles Kristjan Jõekalda peatselt televaatajate ette jõudva saate kohta. «Olen ikka seesama ekraanilt tuttav Kristjan Jõekalda, aga uues saates saan nüüd keskenduda vaid ühele inimesele ja tema lugudele.»

ETV ja ETV2 peatoimetaja Urmas Oru leiab, et Kristjan Jõekalda toob ETV2 kultuurivööndisse omanäolist värvi. Tema sõnul on olnud ainult aja küsimus, millal Kristjan Jõekalda saab oma autorisaate. «Tema kogemuste pagas on väga suur ja oskus inimestega suhelda ning lugusid jutustada on parimad eeldused tuumakaks saateks.»

Uus saatesari jõuab ETV2 ekraanile detsembris. Esimesed salvestused toimuvad novembris, kuhu oodatakse osalema ka publikut. Salvestusele registreerumine avatakse lähiajal ERR Menu portaalis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles