Sarjamaratonid soodsamaks: reklaamidega Netflix saabub novembris

Kultuuritoimetus
Copy
Netflixi üks populaarsemaid seriaale on 2016. aastal käima läinud «Stranger Things».
Netflixi üks populaarsemaid seriaale on 2016. aastal käima läinud «Stranger Things». Foto: CHRIS DELMAS / AFP

Netflix avalikustas uue paketi neile kasutajatele, kes soovivad Netflixi tellida soodsama hinnaga, kuid on nõus vaatama reklaame. Sellist paketti saavad huvilised hakata kasutama 3. novembrist, aga paraku mitte veel Eestis.

Niinimetatud reklaamidega tavapakett hakkab Ameerika Ühendriikides maksma 6,99 dollarit. Netflix lubab, et selle paketi tellijatele pakutakse suurt valikut telesarju ja filme 720p HD formaadis ning ühe vaatamistunni sees näeb keskmiselt 4-5 minutit reklaame.

Lisaks USAle muutub see pakett novembrist kättesaavadaks Austraalias, Brasiilias, Kanadas, Prantsusmaal, Saksamaal, Itaalias, Jaapanis, Koreas, Mehhikos, Hispaanias ja Suurbritannias.

Reklaamide näitamiseks lõi Netflix käed Microsoftiga. Netflixi lehel on öeldud: «Oleme kindlad, et kui Netflixi saab tellida alates 6,99 dollarist kuus, leidub meil igale fännile sobiv pakett ja hind.»

Kuigi Netflix on jätkuvalt turuliider, peab platvorm konkureerima teiste uuemate voogedastusteenustega, nende seas Amazon Prime Video ja Apple TV+. Selle aasta teises kvartalis kaotas Netflix ligi miljon tellijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles