Ansambel Shelton San alustab Pärnust plaadiesitlustuuri

Kultuuritoimetus
Copy
Shelton San
Shelton San Foto: Heija Silk

Laupäeval, 22. oktoobril alustab Shelton San uue albumi «EP2» esitlustuuri. Pärnust algav ringreis toob kodumaise underground-rokkmuusika suurnime ka Tallinnas ja Tartusse, kus astuvad toetava jõuna üles ka mitmed teised kohaliku valimuusika tugevamad tegijad.

Shelton Sani uus, 5 looga ja napilt 16-minuti pikkune EP-album. mis ilmub nii vinüüli, CD kui digialbumi kujul, räägib kuulajale inimsuhetest ja loodusest. Pea kõik laulusõnad on kirjutanud Valter Nõmm, osaliselt ka oma vanavanaema tekstidest inspireerituna. Laulu «Dead Chicks» sõnad kirjutas Mari Peegel.

Laupäeva õhtul Wundebari-nimelises Pärnu lokaalis toimuval plaadiesitluskontserdil astuvad lisaks Shelton Sanile üles ka The Satones ning DJ-de duo Dick Sandwich & Wrong Hotel.

«Pärnu kontserdi teeb eriliseks veel see asjaolu, et me pole oma 20-aastase tegutsemise jooksul selles linnas veel kordagi esinenud,» märkis Valter Nõmm.

Järgmisena jõuab Shelton San Tartus paiknevasse Genklubisse, kus astutakse 5. novembril üles koos Talbotiga. Minituur leiab oma otsa 12. novembril Tallinnas, legendaarses Von Krahlis toimuval finaalkontserdil, kus soojendusesinejaid on suisa kaks – Taavi Tulev ja ansambel Surin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles