KUULA Shelton Sani raju uut laulu inspireeris vanavanaema luuletus

Kultuuritoimetus
Copy
Laulja Valter Nõmm leidis laulu jaoks inspiratsiooni oma vanavanaema tekstidest.
Laulja Valter Nõmm leidis laulu jaoks inspiratsiooni oma vanavanaema tekstidest. Foto: Valter Nõmm

Kodumaise raskemuusikasõpradele on suurepäraseid uudiseid – publiku ette jõudis uus singel «Anxiety» Shelton Sani hiljuti ilmunud uuelt albumilt «EP2», mida saadab ka võimas muusikavideo.

«Selle loo kirjutamisel sain ma inspiratsiooni ühest vanavanema kirjutatud luuletusest, mis rääkis allasurutud tunnetest, nagu viha, solvumine ja äng,» selgitas ansambli solist ja kunstilis-muusikaline juht Valter Nõmm.

Video idee sündis vahetult enne üht hiljutist kontserti ning operatiivselt kaasatud visuaalkunstnikest sõbrad aitasid mõtte teoks teha. Kõige rohkem aega kulus Nõmme sõnul järelproduktsioonile, ent tulemus sai tema sõnul nähtud vaeva vääriline.

Äsja nii vinüüli, CD kui digialbumi kujul ilmunud album «EP2» toob publiku ette armastatud mürarokibändi juba tuntud headuses. «Me ei ole muutunud. Oleme heas vormis nagu alati,» kinnitas Nõmm.

5 looga ja napilt 16 minuti pikkune EP-album räägib kuulajale inimsuhetest ja loodusest. Pea kõik laulusõnad on kirjutanud Valter Nõmm, osaliselt ka oma vanavanaema tekstidest inspireerituna. Laulu «Dead Chicks» sõnad kirjutas Mari Peegel.

Albumi «EP2» esitluskontsertide raames jõuab Shelton San järgmisena Tartus paiknevasse Genklubisse, kus astutakse 5. novembril üles koos Talbotiga.

Esitluskontsertide esimene faas lõppeb 12. novembril Tallinnas, legendaarses Von Krahlis toimuval finaalkontserdil, kus astuvad koos Shelton Saniga lavale ka jazzpungi ansambel Surin ja ambient-elektroonika guru Taavi Tulev. Kontsertide algus 20:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles