KULTUURIS KUUM ⟩ Vanamehe looja Mikk Mägi loodab, et reaalsed isikud mõistavad tögamist

Ralf Sauter
, ajakirjanik
Copy
Vanamehe looja Mikk Mägi värskeim lavastajatöö kannab nime «Vanamees ja põrsauss».
Vanamehe looja Mikk Mägi värskeim lavastajatöö kannab nime «Vanamees ja põrsauss». Foto: Sander Ilvest

Postimehe kultuuritoimetuse taskuhäälingus «Kultuuris kuum» on külas režissöör ja animaator Mikk Mägi. Just Mägi andis elu ropusuisele Vanamehele. Kuulus multikategelane seikleb uues lühifilmis «Vanamees ja Põrsauss», mis 31. oktoobril ilmus Vanamehe TV platvormile. Kuula, mida räägivad Vanamehest kultuuritoimetuse ajakirjanik Ralf Sauter ja Vanamehe autor.

Saates tuleb Mägiga juttu Vanamehe fenomenist ja brändist, nukufilmi tegemisest, reaalsete isikute üle nalja viskamisest, «South Parkist», Eesti animaatoritest, Vanamehe hääle tegemisest ja paljust muust. Mõistagi kuuleb saates ka Vanamehe häält, sest Mägi on selle tegemisega nii harjunud, et temalt ei pea seda küsimagi! Sellest saatest saab teada kõik, mida võiks Vanamehe kohta teada. Kuulata saad nii Spotifyst kui Postimehe veebist:

«Vanamees ja Põrsauss» on 25 minutit kestev lühiõudukas, mille keskmes salapärane Põrsauss röövib Vanamehe hinnatud põrsa. Nüüd on Vanamehel aega kakskümmend neli tundi, et põrsapomm kahjutuks teha, muidu lendab terve küla õhku! Priidik palub Vanameest, et ta traktorile hääled sisse paneks ning Põrsaussi peataks.

«Vanamees toob hallide sügisilmade vahele kindlasti sahmaka toredat ja ka teravat huumorit.» kommenteeris produtsent Erik Heinsalu. «Uudne on ka see, et film ilmub vast avatud Vanamehe päris enda veebikanalis. Soovitame liituda Vanamehe uuel kodukal ka uudiskirjaga, sest peale uue filmi on tulekul veel nii mõndagi põnevat.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles