LUKSUSAUTOD JA ADRENALIIN ⟩ Ilmus seninägematu Eesti meelelahutussaade

Kultuuritoimetus
Copy
«Pöördes» saatejuhtideks on Koit Toome, Saara Pius ja Indrek Raadik.
«Pöördes» saatejuhtideks on Koit Toome, Saara Pius ja Indrek Raadik. Foto: Pressifoto

Elisa tõi teleekraanidele midagi uut ja seninägematut - luksusautod, vormelid, lennukid ja muud ekstreemsused. 28. oktoobril esilinastus mitmesajale külalisele Noblessneri valukojas uus telesaade «Pöördes», mille saatejuhid Koit Toome, Saara Pius ja Indrek Raadik lähevad koos erikülalistega PÖÖRDES kontsertturneele neljal novembri õhtul. Kuueosalise esimese hooaja leiab Elisa Huubist.

Reedel esilinastunud Elisa uus telesaade pole lihtsalt autosaade, vaid sajaliikmelise meeskonna ühisel veendumusel lausa Eesti parim meelelahutussaade. «Pöördes» toob vaatajani isendid, keda Eesti teedel ei kohta ja neid esitletakse läbi kiiruse, huumori ja adrenaliini. Nii maal, vees kui õhus filmitud saates taltsutatakse taltsutamatut ja nihutatakse nii saatejuhtide, kui tehnika piire.

Esilinastusel särasid luksusautod, hoogne muusika ning ägedad õhtujuhid Andrei Zevakin ja Robin Valting, kes panid saatejuhid Saara, Indreku ja Koidu veel viimast korda lavalaudadel proovile. 

Meelelahutussaate «Pöördes» esimesed kaks osa on saadaval ainult Elisa Huubis, kuhu lisandub igal reedel värske jagu. Lisaks näeb novembris kõiki kolme saatejuhti neljas Eesti linnas, Tallinnas, Tartus, Rakveres ja Pärnus, andmas nelja vinget live-kontserti, et võtta kokku see täiesti pöördes suvi. Kontsertõhtule annavad tuure juurde erikülalised Nublu ja Gameboy Tetris ning õhtut juhib Priit Pius!

Nelja õhtu jooksul võetakse lahti, mis toimus kaamerate taga, saab aimu kuidas saade sündis, esitletakse muusikat, mida nende artistide esitlusese tihti ei kuule ja esmakordselt kuuleb Koit Toome poolt «Pöördes» saate jaoks loodud muusikat.

Elisa Huub on Elisa voogedastusteenus, mis on täiesti eraldiseisvalt tellitav - vaja ei ole muud, kui ükskõik millise teenusepakkuja internetiühendust. Elisa Huubist leiab vaataja kõik senised Elisa originaalsarjad nagu näiteks «Musta Kivi Saladus», «Uus algus», «Reetur», «Valguses ja varjus» jpt. Lisaks on platvormil suur valik teisi kvaliteetseid kodumaiseid ja rahvusvahelisi seriaale ja üle 300 filmi, mida saab vaadata täiesti reklaamivabalt, ühe kuutasu eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles