NÄDALA SARI Eesti parim telesari alustas taas

Hendrik Alla
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Sarja «Sassis» kolm kangelannat Evelin, Monika ja Marika, osades Ragne Pekarev, Maria Avdjuško ja Karin Rask.
 FOTO: Videokaader
Sarja «Sassis» kolm kangelannat Evelin, Monika ja Marika, osades Ragne Pekarev, Maria Avdjuško ja Karin Rask. FOTO: Videokaader Foto: Videokaader

See siis ongi Eesti parim lavastuslik telesari! Nii otsustas Eesti filmi- ja teleauhindade žürii, andes Rain Tolgi ja Andres Maimiku loodud telesarjale «Sassis» mitte ühe, vaid kaks auhinda.

Preemiad tulid kategooriates «Parim telesari» ja «Parim naisnäitleja sarjas». Selle viimase sai peaosatäitja Ragne Pekarev, aga kokku oli sari nomineeritud tervelt viies kategoorias. Niisiis on EFTA ekspertidest koosneva žürii meelest tegemist tähelepanuväärse saavutusega Eesti lavastuslike sarjade seas.

Täpselt aasta tagasi, 5. novembril kirjutasin sellessamas rubriigis sarja esimest hooaega arvustades: «Kaks keskealist vehma (valge eesti heteromees, filosoof Margus Oti määratlus) nagu Andres Maimik ja Rain Tolk tegid telesarja tänapäeva naise probleemidest. Kolmas vehm, siinkirjutaja vaatas ja leiab, et tegemist on väikese särava pärliga Eesti lavastuslike telesarjade seas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles