Hüvasti, robotid: armastatud ulmeseriaal jõudis ootamatult lõpule

Kultuuritoimetus
Copy
Näitlejad James Marsden ja Evan Rachel Wood «Westworld».
Näitlejad James Marsden ja Evan Rachel Wood «Westworld». Foto: Sarjakaader

2016. aastal alanud apokalüptiline HBO ulmeseriaal «Westworld» pärast sel aastal teleekraanidele jõudnud neljandat hooaega enam ei jätku. See uudis mõjub raske hoobina «Westworldi» fännidele, kes jäid pärast neljanda hooaja lõppemist huviga ootama, mis täpselt edasi saab.

Veel eelmisel kuul teatas üks sarja loojatest Jonathan Nolan, et «Westworldile» toodetakse viimane viies hooaeg, mis võimaldaks kõik lahtised otsad kokku tõmmata. Kuigi sarja tegijad uskusid enesekindlalt, et «Westworldile» toodetakse veel üks hooaeg, otsustas HBO armastatud ulmeseriaalile siiski plaanitust varem punkti panna.

Otsus «Westworld» praegu lõpetada oli HBO poolt sedavõrd järsk, et põhilised osatäitjad – Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Jeffrey Wright, Ed Harris ja Aaron Paul – saavad viienda hooaja eest ikkagi palka, olgugi et nad edaspidi võtteplatsile astuma ei pea. Näitlejate palkasid peetakse kuni 15 miljoni dollari suuruseks.

«Westworldi» fännid koguvad internetis praegu allkirju lootuses, et suur avalik huvi viienda hooaja vastu meelitab HBO-le siiski ühe hooaja juurde tegema, et lugu ei jääks poolikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles