Ravi puudub: Duran Durani kitarrist sai hirmutava diagnoosi (2)

Kultuuritoimetus
Copy
Naljakal kombel kuulub Duran Durani esialgsesse koosseisu kolm Taylorit, kuid nende vahel puudub sugulus.
Naljakal kombel kuulub Duran Durani esialgsesse koosseisu kolm Taylorit, kuid nende vahel puudub sugulus. Foto: imago images/PicturePerfect/Scanpix

Duran Durani endine kitarrist Andy Taylor põeb neljanda astme eesnäärmevähki, vahendab The Guardian. Bänd andis Taylori haigusest avalikult teada, kui Duran Duran võeti Rock and Roll Hall of Fame'i ning Taylor ei saanud koos endiste bändikaaslastega suurejoonelisest üritusest osa võtta.

Tunnustatud kitarristil diagnoositi vähk neli aastat tagasi.

Bänd plaanis tseremoonial üles astuda oma kõige kuulsamas koosseisus, kuhu kuuluvad lisaks Andy Taylorile laulja Simon Le Bon, klahvpillimängija Nick Rhodes, bassimängija John Taylor ja trummar Roger Taylor (kolme Taylori vahel muuseas sugulus puudub).

Paraku ei saanud Andy Taylor üritusele tulla, sest tal ei olnud tervise tõttu võimalik Ibizalt Los Angelesse reisida. Sel tseremoonial oleks Duran Durani toekaimat koosseisu saanud näha esimest korda üle 17 aasta.

Enne Andy Taylori puudumise selgitamist esitas Duran Duran tseremoonial oma hittlaule «Girls on Film», «Hungry Like a Wolf» ja «Ordinary World».

Bänd luges ette Taylori kirja, milles kitarrist tõdeb, et kuigi haigus ei ole praegu eluohtlik, puudub sellel kindel ravi. Ühtlasi tunnistas muusik, et ükski tervislik tagasilöök ei võta midagi ära saavutustest, milleni bändil on enam kui 40 aasta jooksul õnnestunud jõuda.

Menukas ansambel Duran Duran moodustus 1978. aastal Birminghamis. Nad on tõmmanud taas tähelepanu uue albumiga «Future Past», mis on nende 15. stuudioalbum.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles