Maailm läbi koletiste silmade: vaadatuim uus Netflixi sari jätkub

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Jeffrey Dahmerit mängib uues Netflixi sarjas kiidetud Evan Peters.
Jeffrey Dahmerit mängib uues Netflixi sarjas kiidetud Evan Peters. Foto: Netflix

Seriaalidega «Glee» ja «Ameerika õuduslugu» kuulsust kogunud stsenarist ja produtsent Ryan Murphy rikastas sellel aastal Netflixi kahe ülimenukaks osutunud seriaaliga, mille jätkumine on nüüd ametlikult kinnitatud. Teise ja kolmanda hooaja saavad nii «Monster» (mille esimene hooaeg vaatles kurikuulsat sarimõrvarit Jeffrey Dahmerit) kui ka tõestisündinud loost lähtunud «The Watcher».

Kuna Netflixis on krimisarjad kuum kaup, pole ime, et sarimõrvar Jeffrey Dahmeri loo jutustanud «Monster: The Jeffrey Dahmer Story» leidis koheselt suure vaatajaskonna ning sari hakkas purustama Netflixi seniseid rekordeid. Juba esimeste nädalatega kujunes «Monsterist» vaadatum uus ingliskeelne sari Netflixi ajaloos.

Kuna esimene hooaeg jõudis Dahmeri looga lõpule, keskenduvad järgmised kaks hooaega teistele koletislikele isikutele Ameerika ajaloos, aga praegu pole veel täpsustatud, millised tähelepanuväärsed kurjategijad «Monsteris» edaspidi nuga teritama hakkavad. Kuna Dahmeri-keskses esimeses hooajas näidati ühes stseenis mõrvarit John Wayne Gacyt, on põhjust arvata, et teine hooaeg võtab luubi alla just klouniks riietuda armastanud Gacy.

«Monster» näitab Dahmeri arreteerimist ja süüdimõistmist.
«Monster» näitab Dahmeri arreteerimist ja süüdimõistmist. Foto: Sarjakaader

Vähem kui kuu aega pärast «Monsteri» esimese hooaja ilmumist Netflixi alustas samal voogedastusplatvormil samuti Ryan Murphy loodud «The Watcher», mis rääkis tõestisündinud loo salapärase jälgija huviorbiiti sattunud perekonnast. Kuna «The Watcheril» õnnestus varastada «Monsterilt» populaarseima Netflixi sarja tiitel, kinnitati teine hooaeg ka sellele sarjale.

Tagasi üles