KULTUURIS KUUM Milline Eesti bänd on Mihkel Rauale kõige olulisem?

Tuuli Põhjakas
, ajakirjanik
Copy
Mihkel Raud.
Mihkel Raud. Foto: Madis Veltman / Postimees

Kultuuritoimetuse taskuhäälingus käis sedakorda külas muusik ja kirjanik Mihkel Raud, kelle sulest ilmus hiljaaegu muusika tegemisest kõnelev raamat «Ühes väikeses Eesti linnas». Sellest, millal hakkas muusika Raua elus olulist rolli mängima ning millist Eesti bändi peab Mihkel Raud enese jaoks kõige südamelähedasemaks, vestles Rauaga kultuuritoimetuse ajakirjanik Tuuli Põhjakas. Lisaks on käimas kuulajamäng, mille auhinnaks on trükisoe raamat!

Kõigi kuulajate vahel loosime välja trükisooja ja Mihkel Raua autogrammiga raamatu «Ühes väikeses Eesti linnas». Selleks, et loosis osaleda, tuleb vastata lihtsale küsimusele: milline on sinu lemmik hevibänd? Vastuseid võib kuni 13. novembrini saata aadressil tuuli.pohjakas@postimees.ee, sest kõigi vastanute vahel loosime juba 16. novembri saates välja värske raamatu.

Mihkel Raud on muusikaliselt tegev olnud üle poole oma elust. Lisaks sellele, et Raua puhul on tegemist produktiivse bändimehega, on Mihkel Raud ka suur muusikaarmastaja ning kuigi «Ühes väikeses Eesti linnas» kõneleb suuresti Mihkel Raua kujunemisloost muusikuna, on raamatus väga olulisel kohal just tema muusikaarmastus, igihaljad lemmikud ja laulud, mis teda inimesena kõige enam muutnud on. 

Miks on «Ühes väikeses Eesti linnas» Mihkel Raua jaoks sedavõrd oluline laul, millise bändiga on Raual tugevaim side ning milliseid uuema aja bände ta kuulab? Kas Mihkel Raud siis vihkab või armastab U2, mida ta vabal ajal kuulab ja millised raadiojaamad talle meeldivad? Sellest kõigest juba saates! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles