Andres Lõo esitleb uut albumit

Kultuuritoimetus
Copy
Andres Lõo.
Andres Lõo. Foto: FOTO: Madis Veltman

Andres Lõo esitleb kammerliku kontserdiga oma uut atmosfäärilist instrumentaal-albumit «Can C» koos kunstnik Denisa Štefanigovága Tallinnas Cbetka butiigis 10. novembril kell 20.

Album «Can C» on mõtlik, ruumiline ja õrn muusika, mis mängib tundlikematel hingekeeltel, sügavamates muusika kihtides. Lõo arsenaliks on kammerlik valik instrumente, mis kõlavad kui ansambel, läbides arhetüüpseid luupivaid ekstaasi akorde.

Albumi esitlusega kaasneb Andres Lõo improviseeritud, vokaalne ambientlike ja aeglaste lugudega kontsert.

«Can C» kujunduse autor on tšehhi kunstnik Denisa Štefanigová, kelle loomingus sulanduvad fantastiliste kehade kujutamised küsimusteks erinevate liikide, seksuaalsuse erinevate ilmingute ja sotsiaalse normatiivsuse erinevate etappide hierarhiate kohta. Piire, kudesid ja ummikseisu lõdvendades leiab erinevaid väljendeid alates mängulistest käsitlustest kuni nende teemade päris tõsiste ja intensiivsete lahkamiseni.

Cbetkas saab albumi esitlusel imetleda ja soetada Štefanigová autoriloomingut ja disaini. Tegemist on Densa Štefanigová funktsionaalsete collector’s items’ite seeriaga, mis on loodud Štefanigová maalitud lõuenditest, millel on eri koloriidis kunstniku eksimatult äratuntav pintslitöö.

Album on alates 10. novembrist ostetav Lõo Bandcampist andresloo.bandcamp.com ning tasuta kõigilt maailma voogedastusplatvormidelt.

Cbetka asub Tallinnas Vabriku 7.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles