VAATA Elamuslikus veebisaates lähevad vastamisi Euroopa riikide folkloorirühmad

Kultuuritoimetus
Copy

19. novembril kell 18.00 algab ERMi teatrisaalis üritus Folk-Off 2022 erinevate Euroopa riikide folkloorirühmad esitavad üksteisele väljakutseid. Folk-Offi võitja selgub rahvusvahelise žürii ja publikuhääletuse tulemusena. Seda üritust saad vaadata Postimehe veebist otse-eetris! Vaata reklaamklipist, mida sellest elamusterohkest õhtust oodata võib.

Tartu Folk-Off 2022 saate otseülekanne toimub 19. novembril kell 18.00-20.30 Eesti Rahva Muuseumist. Lisaks veebis üleastuvatele osalejatele on stuudios elavettekannetega möödunud aasta peavõitja Kokle (Läti), publikupreemia võitja Ratilėlis (Leedu) ja korraldajate koosseis Maatasa. Saatesse on oodatud ka publik! Piletid müügil Piletilevis.

Veebisaate eelõhtul, 18. novembril kl 19.00, on võimalus osa saada pärimusõhtust Luunja Kultuuri- ja Vabaajakeskuses, kus on koos peamiselt Tartumaa pärimuskoosseisud. Toimub rahvusvaheline kontsert ja tantsuklubi Läti, Leedu ja Eesti tantsudega. Pilet: 5 eurot müügil tund enne algust koha peal.

Veebisaade Tartu Folk-Off tekkis alternatiivina Tartu Noorte Folkloorifestivalile, mis 2020. aastal piirangute tõttu ära jäi. Tegu on küll eri rahvaste mõõduvõtmisega pärimuse valdkonnas, kuid võistlusest olulisem on ärgitada noori omavahel suhtlema ning eri kultuuride kokkupuutepunkte märkama.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles