Peoks valmis!? Ansambel Scooter saabub PÖFFile

Kultuuritoimetus
Copy
PÖFFil esilinastuva Scooterist kõneleva dokumentaalfilmi juhatab sisse H.P. Baxxter ise.
PÖFFil esilinastuva Scooterist kõneleva dokumentaalfilmi juhatab sisse H.P. Baxxter ise. Foto: Filmikaader

Pimedate Ööde filmifestivalile tuleb nädalavahetuseks külla legendaarne Saksa ansambel Scooter eesotsas solist H. P. Baxxteriga. Bänd esitleb Tallinnas ja Tartus verivärsket dokumentaalfilmi «FCK 2020. Kaks ja pool aastat koos Scooteriga» – see on pilguheit ühe legendi taha, mis on tehtud Covidi ajal, kui artistidel tuli leiutada täiesti uusi viise, kuidas ellu jääda ja kontserte anda.

Film sisaldab eksklusiivseid arhiivimaterjale 29 aastat tegutsenud bändi ajaloost, aga kaamerasse on püütud ka ansambli juhtkuju H. P. Baxxteri emotsionaalseid tõuse ja mõõnu, mis saadavad teda koroonapandeemia ajal.

Oluline koht on filmis ka ansambli 2021. aasta Tallinna kontserdil, mis oli üks esimesi suuri üleasastumisi pärast pikka pausi. Filmi autor on Cordula Kablitz-Post, kes on teinud filme ka teistest Saksa muusika suurkujudest, sealhulgas Nina Hagenist.

Publikul on võimalik Scooteriga kohtuda pühapäeval, 20. novembril kell 21.45 Apollo kinos Coca-Cola Plaza. Teisipäeval, 22. novembril kell 21 tuleb film kordamisele Tartus Lõunakeskuse Apollo kinos (ilma külalisteta).

Vaata ka bändi videotervitust:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles