KULTUURIS KUUM ⟩ Tolk, Maimik ja Pekarev räägivad, kuidas sünnib «Sassis»

Tuuli Põhjakas
, ajakirjanik
Copy
Vasakult Rain Tolk, Andres Maimik ja Ragne Pekarev, seriaali «Sassis» autorid ja peategelane.
Vasakult Rain Tolk, Andres Maimik ja Ragne Pekarev, seriaali «Sassis» autorid ja peategelane. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Kultuuritoimetuse taskuhäälingus käisid külas Rain Tolk, Andres Maimik ja näitleja Ragne Pekarev, kelle koostööna jõudis hiljaaegu televaatajate ette seriaali «Sassis» 2. hooaeg. Kust on kõik need kummalised ja vähem kummalised inimtüübid kokku korjatud ning kuidas «Sassis» idee sündis, vestles kolmikuga kultuuritoimetaja Tuuli Põhjakas.

Komöödiaseriaal «Sassis», mis pälvis hiljuti ka Eesti Filmi- ja Teleauhindade jagamisel parima teleseriaali tiitli, räägib segaste afääride tõttu ootamatult üksikemaks jäänud Evelinist (Ragne Pekarev), kes peab peale abikaasa kadumist hakkama oma elu uuesti üles ehitama hakkama. Olukorda ei tee sugugi kergemaks kaks teismelist last, segased suhted meestega ning tühjenev rahakott. 

«Sassis» on omaette pärl Eesti lavastuslike teleseriaalide seas, ent nagu ütleb ka koomikute kirjutamata reegel, siis saab kõige parema nalja just elust enesest. Sellest tuleb juttu ka seekordses episoodis: milline nali kõlbab kõige paremini komöödiaseriaali panna, kas mõni inimene on ka solvunud, et nad enese teadmata on seriaali jõudnud ja millised piinlikud seigad on seriaali tuumiku eludest «Sassis» kaudu teleekraanile igaveseks talletatud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles