Eestis esineb The Weeknd!

Kultuuritoimetus
Copy
The Weekend
The Weekend Foto: Rich Fury/AFP

On aeg kõndida valguse poole. The Weeknd toob After Hours Til Down Stadium Touri Tallinna 12. augustil 2023!

Turnee algab 10. juunil Suurbritannias Manchesteris ning jõuab läbi Euroopa suurlinnade Tallinnasse 12. augustil. Tuuri Põhja-Ameerika osa oli fantastiliselt edukas – purustati publikurekordeid ning praeguseks on kogutud üle 130 miljoni dollari, millest suur osa läheb heategevuseks.

Tuuriga «After Hours Til Dawn» tähistatakse The Weekndi 2020. aasta albumit After Hours». Selle hittsingel «Blinding Lights» nimetati kõigi aegade uueks Billboardi Hot 100 lauluks nr 1, mis edestas Chubby Checkeri 1960. aasta hitti «The Twist». 2022. aasta album «Dawn FM» on samuti kriitikutelt kiidusõnu saanud. Euroopas astuvad The Weekndiga üles Kaytranada ja Mike Dean.

Abel Tesfaye on ka ÜRO Maailma Toiduprogrammi hea tahte suursaadik, mis tähendab, et turnee piletimüügist läheb mingi osa XO Humanitaarfondi, et leevendada ülemaailmset näljakriisi. Lisaks teevad annetusi turnee partnerid.

The Weeknd annab oma «After Hours Til Dawn» maailmaturnee raames kontserdi Tallinna lauluväljakul 12. augustil.

Piletite eelmüük toimub 30. novembrist kuni 2. detsembrini enne 28. novembrit Live Nation Eesti uudiskirjaga liitunutele. Uutele liitujatele eelmüük ei laiene. Piletid lähevad kõigile müüki 2. detsembri keskpäeval.

«After Hours Til Dawn» peasponsor on ülemaailmne plokiahelasüsteem Binance. Iga pilet sisaldab Binance'i suveniirina NFTd, mille saamiseks tuleb registreerida Binance'is konto ja taotleda NFT-d.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles