Suri Chuck Norrise kaasnäitleja

Kultuuritoimetus
Copy
Clarence Gilyard Jr. seriaalis «Walker, Texase korravalvur»
Clarence Gilyard Jr. seriaalis «Walker, Texase korravalvur» Foto: Filmikaader

66-aastasena suri Clarence Gilyard Jr., kelle tuntuimad rollid olid seriaalis «Walker, Texase korravalvur» ja kõrvalosatäitjana filmis «Die Hard», vahendab Variety.

Gilyardi surma kinnitas Las Vegase Nevada ülikool, kus Gilyard töötas filmi- ja teatriprofessorina UNLV Kaunite kunstide kolledžis.

«Professor Gilyard oli valguse ja jõu majakas kõigile, kes teda ümbritsesid,» ütles UNLV filmijuht Heather Addison. «Kui me temalt küsisime, kuidas tal läheb, teatas ta rõõmsalt, et ta on õnnistatud! Kuid meie oleme tõesti need, keda õnnistati, et saime nii palju aastaid olla tema kolleegid ja õpilased. Me armastame teid ja jääme teid väga igatsema, professor G!»

Gilyard tegi filmidebüüdi filmis «Top Gun» ja mängis arvutiterroristi Theod filmis «Die Hard». Gilyardi suurim roll saabus 1993. aastal, kui temast sai Chuck Norrise kehastatud karmi seersandi parem käsi seriaalis «Walker, Texase korravalvur». Ta esines sarja kaheksa hooaja kõigis 196 osas. Pärast seriaali finaali 2001. aastal jätkas Gilyard näitlemist filmides ja telesaadetes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles