Live Nation Estonia on The Weekndi tulekuks valmis!

Tuuli Põhjakas
, ajakirjanik
Copy
Kontserdikorraldaja Live Nation Estonia juht Eva Palm.
Kontserdikorraldaja Live Nation Estonia juht Eva Palm. Foto: Mihkel Maripuu

Tuleval aastal on Tallinna Lauluväljakule oodata kahel järjestikusel nädalal suisa kahte maailmamuusika vaieldamatusse tippu kuuluvat artisti. 6. augustil esineb lauluväljakul Depeche Mode, 12. augustil juba aga The Weeknd. Kaks sedavõrd suurt artisti nõuavad aga ka korralikku ettevalmistust, ent Live Nationi jaoks on see tegelikult suisa ideaalne olukord, selgitas Live Nation Estonia peapromootor Eva Palm.

Me ei tea kunagi, kui me hakkame pakkumist tegema, mis meid ees ootab. Me ei tea ajaakent, puudub detailne info produktsioonist ja sellega kaasnevatest kuludest. Kui me saame artisti kinnitatud, siis hakkab alles detailsem tehniline ettevalmistus, ent me oleme põhimõtteliselt valmis ja asjad enda jaoks läbi mõelnud palju varem, sest lauluväljak on meie jaoks juba läbinisti nn «läbi mängitud», kulud on reeglina teada ja üllatusmomente tuleb seetõttu vähe,» sõnas Palm Postimehele antud kommentaaris.

Kontserdi ettevalmistamine algab tegelikult kohe, kui esinejale pakkumist tegema hakatakse. «Kogu töö käib paralleelselt, sest me ei saa artistile esitada poolikut plaani. Kõige alus on kontserdi eelarve, piletimüügi plaan ning kontserdipaiga tehnilised joonised.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles