Klubile HALL alguse pannud peosari ISOLA tähistab 6. sünnipäeva

Kultuuritoimetus
Copy
Virginia
Virginia Foto: Stephan Redel

Kuus aastat tagasi toimus vanalinna müüride vahel Heliose kinos esimene techno-muusikale pühendatud üritus ISOLA, mis segas peoformaati moe-show, efektsed visuaalid ning tantsijad. See oli üritus, mis tõi esimest korda kokku seltskonna, kes avasid aasta hiljem HALLi.

Sel laupäeval, 10. detsembril HALLis toimuvale ISOLA sünnipäevale saabuvad esinema Virginia, DJ-sette vokaalidega täiustav Berghaini resident; Konduku, kes mängib DJ-settides ja loomingus muu hulgas briti bassimuusikakultuuri ja Itaalia 2000ndate techno mõjutustega ning Voiski, filmiliku ambient techno produtsent, kes astub üles live´iga.

Õhtu teise live’i kui ka visuaalide eest vastutab Soome-Eesti duo VMH+Miisutron, kes on ühelt poolt tegevad nii teatris kui ka filmikunstis, kuid eksperimenteerivad muusikas tumeda techno erinevate külgedega. ISOLAks on nad ette valmistanud tehisintellekti ja looduse kokkupuuteid vaatleva heli- ja pildimaailma. Teine, Mesila korrus on kohalike DJde ja residentide Micaela, Mava ja Nebukati päralt.

Peosarjale omaselt astuvad sel korral poodiumile ka ISOLA tantsijad Maarja Tõnisson, Helgi Saldo, Johann Rosenberg, Jaanus Odras ning Valge Tüdruk, kellest viimane toob õhtu alguses publiku ette ka spetsiaalse performance’i. Kõik tantsijad on õhtuks riietatud Itaalia moebrändi Mariose uude kollektsiooni, mille esmaesitlust seeläbi Tallinnas kogeda saab. Marios on bränd, kes esitles oma rõivaid kõige esimesel ISOLAl ning tõi Milano moenädalal näitamisele kollektsiooni koos HALLi residentide poolt loodud muusikaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles