Tartu ekstreem-trio Ziegenhorn avaldas albumi «Blut&Kaos»

Kultuuritoimetus
Copy
Ziegenhorn, «Blut&Kaos».
Ziegenhorn, «Blut&Kaos». Foto: plaat

Tartu black-death metal kolmik Ziegenhorn avaldas oma esimese kauamängiva stuudioalbumi «Blut&Kaos». Plaadi muusikas põimuvad omavahel tihedalt mõjutused death, black ja war metal'ist. Albumi andis välja Eesti plaadifirma Warhorn Records CD-plaadil ja digitaalsena. Samuti on 2023. aasta aprillis ilmumas Warhorn Records ja Saksa firma Wolfsgrimm Records koostöös album vinüülplaadina.

«Blut&Kaos» on kontseptsionaalne album, mis heidab valgust inimese elajalikule poolele. Lääne kultuuritraditsioonis on taolisi tumedaid tunge kujutatud sageli metsikust sümboliseerivate sarvede ja sõrgadega olenditena. Samu esteetilisi väärtusi kannab ka antud plaadi kunstiline kujundus, millesse on muide panustanud kokku koguni kolm erinevat raskemuusikamaailmale pühendunud kunstnikku.

Ziegenhorni asutas 2019. aastal kitarrist-vokalist lavanimega Kruxificator of Extragoatial Might oma ekstreem-muusikaliste ideede teostamiseks. Ka bassi ja trummide taha on valitud kogenud Lõuna-Eesti metal-muusikud. Varem on bänd avaldanud demo «Goat Demo(n)» (2019) ning panustatud Tartu bändide ühisalbumis «Tarbathian Fortress» (2020). Bänd annab kontserte väga harva, kuid on esinenud valitud lavadel nii Eestis kui ka Saksamaal ja Šotimaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles