Kristiina Ehin ja Silver Sepp annavad ERM-is aastalõpukontserdi

Kultuuritoimetus
Copy
Kristiina Ehin ja Silver Sepp.
Kristiina Ehin ja Silver Sepp. Foto: Kalev Lilleorg

29. detsembril kell 19 toimub Tartus Eesti Rahva Muuseumis Kristiina Ehini ja Silver Sepa Aastalõpukontsert, mil artistid vaatavad läbi luuletuste ja laulude läinud 2022. aasta peale tagasi ja küsivad, mida oleme näinud ja kuidas end sel aastal tundnud.

Esmakordselt astub üles Silver Sepa poolt kokku pandud muusikaline kooslus: Andre Maaker (kitarr), Tõnu Tubli (trummid) ja Indrek Mällo (bass). Bänd saadab Ehini ja Sepa värskelt kirjutatud laule.

«Saadame teele uue aasta salasoovid ning mängime verivärske saatebändiga esmakordselt kokku. Laulame Ingli- ja Kuradisillalt duetti ning viskame Ajajõe kaldal kulli ja kirja, süda teisel pool halba ja head. Valame õnne, vaatame silma ja veedame üheskoos loomingust, lüürikast ja ahjusoojadest lauludest säriseva õhtu, mis sellisena ei kordu kunagi,» tutvustab kontserdi sisu Kristiina Ehin.

Kontsert toimub Eesti Rahva Muuseumi silla alal ja seda saab jälgida ka kodus interneti vahendusel soetades online-pileti. Kontserdil on müügil soodushinnaga Kristiina Ehini raamatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles