HITIMEISTRITE KOGUNEMINE ⟩ Kultuurikatlas toimub aastavahetuse vingeim pidu

Kultuuritoimetus
Copy
Nublu
Nublu Foto: Rauno Liivand

31. detsembril toimub Kultuurikatlas aastavahetuse vingeim pidu, kus astuvad üles nublu, NOËP ja Funk Embassy DJ-d. Õhtu erikülaliseks on gameboy tetris.

Aasta viimasel õhtul saab Kultuurikatlas nautida kontsertpidu lausa kahes ruumis. A-saalis astuvad üles kodumaa kuumimad artistid nublu ning NOËP. Rahva meeleolu hoiavad üleval DJ Lill ja Dr.PhilGood. Erikülalisena üllatab gameboy tetris. B-saalist leiab Estonian Funk Embassy DJ-d Heidy Purga, Henrik Ehte, Roman Vjazemski ja Kersten Kõrge.

Räppar nublu jätab 2022. aastaga selja taha oma esimese ning väga eduka tuuri, millega esitles oma kauaoodatud debüütalbumit «Café Kosmos». Paari aastaga on lisaks ilmunud ka sellised hitid nagu «uputada merre», «pagasita Peruus» ja «kastehein». Alles kuu aega tagasi üllatasid nublu ja gameboy tetris ühislooga «KUHU KADUS STEN?», mis tuleb Kultuurikatlas ka esitusele.

Elektro-pop artistil NOËPil ilmus 2021. aasta lõpus täispikk debüütalbum «No Man Is An Island», mis tõi talle 2022. aastal Eesti Muusikaauhindade galalt suure edu. Neli auhinda pälvinud NOËP oli võidukas lisaks aasta meesartisti ja aasta popartisti kategooriatele ka aasta debüütalbumi ning aasta albumi kategooriates. 2022. aastal üllatas NOËP kuulajaid ka lugudega «friday nights» ning «N.Y.M.P.H.O.maniac». Aastavahetusel Kultuurikatlas tulevad nii NOËPi kui nublu repertuaaridest esitlusele vanemad ja uuemad palad.

Funk Embassy Estonia loodi 2016. aastal, et ühendada sarnased inimesed ning läbi funk-, soul-, disko- ja jazzmuusika leida ühine keel publiku ja muusikategijate vahel. «Funk Embassy eesmärk on luua hinnangu- ja egovaba vaib, milles ennastunustavalt jalga keerutada. Meie usk on, et muusika liidab inimesed ühte ja annab võimaluse korraks oma tavaelu raamidest välja astuda. Otse tantsupõrandale,» lisab Funk Embassy koosseisu kuuluv Henrik Ehte. 2022. aastat saabuvad Kultuurikatlasse ära saatma saatkonna DJ-d Heidy Purga, Henrik Ehte, Roman Vjazemski ja Kersten Kõrge.

Kontsertpidu toimub Kultuurikatla kahes ruumis, black box’is ja katelde saalis. Uksed aastavahetuse üritusele avanevad südaööl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles