Rokkbändi Modest Mouse trummar suri haiguse tagajärjel

Kultuuritoimetus
Copy
Modest Mouse alustas tegevust 1993. aastal.
Modest Mouse alustas tegevust 1993. aastal. Foto: Daniel Hartwig / Wikimedia Commons

31. detsembril suri vähki rokkbändi Modest Mouse trummar Jeremiah Green, kelle haigusest sai maailm teada kõigest mõni päev enne muusiku lahkumist. Green oli 45-aastane.

Greeni vähist andis 25. detsembril teada trummari ema Carol Namatame, kes palus kõigil fännidele saata «tervendavaid mõtteid». Sellele järgnenud teadaandes kuulutas Modest Mouse'i laulja Isaac Brock, et Jeremiah Greeni ravi läheb edukalt, kuid sellele vaatamata suri Green veidi enne aastavahetust.

Trummari surmast andis teada Brock Facebooki postituses, milles on öeldud: «Ma ei teagi, kuidas seda kergelt öelda, aga täna kaotasime oma sõbra Jeremiahi. Ta heitis puhkama ja lihtsalt lahkus meie seast. Ma tahaksin praegu palju ilusaid sõnu öelda, kuid hetkel pole selleks sobiv aeg. Need tulevad hiljem ja paljudelt inimestelt. Palun hinnake armastust, mida annate ja saate, mida olete andnud ja edaspidigi saate. Lõppude lõpuks oli Jeremiahile kõige olulisem armastus.»

Jeremiah Green, Isaac Brock ja bassimängija Eric Judy lõid bändi Modest Mouse aastal 1993. Green mängis trumme peaaegu kõikidel Modest Mouse'i albumitel (erandiks oli arvata nende «Good News for People Who Love Bad News»). Lisaks mängis Green trumme bändides Red Stars Theory ja Vells.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles