Aasta kardetuim raamat: prints Harry avaldab paljastavalt ausad memuaarid (1)

Kultuuritoimetus
Copy
Prints Harry ja hertsoginna Meghan oktoobris 2019 Lõuna-Aafrika Vabariigis Johannesburgis
Prints Harry ja hertsoginna Meghan oktoobris 2019 Lõuna-Aafrika Vabariigis Johannesburgis Foto: MICHELE SPATARI/AFP/Scanpix

10. jaanuaril annab kirjastus Penguin Random House välja prints Harry memuaarid nimega «Spare», mille variautoriks on ameeriklane JR Moehringer. Kirjastus nimetab raamatut «tooreks ja vankumatult ausaks».

Prints Harry ja tema abikaasa Meghan Markle'i lugu on uut tähelepanu pälvinud tänu kuueosalisele doksarjale, mis ilmus voogedastusteenusesse Netflix lõppenud aasta detsembris.

Prints Harry memuaarid ilmuvad 10. jaanuaril.
Prints Harry memuaarid ilmuvad 10. jaanuaril. Foto: Random House Group/AP/Scanpix

Kui doksari keskendus sellele, kuidas Sussexi hertsog Markle'iga kohtus, siis oodatud memuaarid räägivad ulatuslikuma loo prints Harry elust ning puudutavad ka kuninglikku perekonda laiemalt.

Mõned lõigud raamatust on pressile juba lekkinud ning kuningliku pere liikmeid on hoiatatud, et raamat sisaldab ebamugavalt avameelseid paljastusi, mis võivad muu hulgas rikkuda viimasedki suhted, mis Harryl Williamiga on. Usutakse, et «Spare'is» kurdab Harry selle üle, kuidas täiesti ebaausal kombel on troonipärijast Williamit temast alati olulisemaks peetud.

Raamatu ilmumist on kaua oodatud. Variautor JR Moehringer võitis 2000. aastal Pulitzeri auhinna ning avaldas 2005. aastal oma memuaarid nimega «The Tender Bar», millest George Clooney tegi hiljuti filmiversiooni.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles