Vaataja teeb valiku ise: Netflixi ilmus ainulaadne krimisari (1)

Kultuuritoimetus
Copy
Krimisarjas «Kaleidoscope» astub üles uhke näitlejaansambel.
Krimisarjas «Kaleidoscope» astub üles uhke näitlejaansambel. Foto: Netflix

1. jaanuaril Netflixi ilmunud uus krimiseriaal «Kaleidoscope» lubab vaatajale täiesti unikaalset ja interaktiivset vaatamiskogemust. Nimelt saab kaheksaosalise rööviloo episoode vaadata täiesti suvalises järjekorras.

Kui tavaliselt on teleseriaalides episoodide järjestus juba paika pandud ja vaatajalt oodatakse selle järgimist, et näha sündmusi konkreetses järjekorras, siis «Kaleidoscope» on nagu ebatavaline pusle, mis toob Netflixi valikusse teatavat eksperimentaalset värskust.

Sarja tegijad loodavad, et «Kaleidoscope'i» kogeb iga vaataja erinevalt. Vaataja peab ise valima, millises järjestuses episoode vaadata, kuid eranditeks on episood «Black», mis tutvustab vaatajatele sarja omapärast formaati, ning ​hooaja finaalepisood «White». Episoodid on kõik nimetatud värvide järgi.

Suurejoonelisest röövist rääkivas seriaalis löövad kaasa tunnustatud näitlejad Giancarlo Esposito, Rufus Sewell, Jai Courtney, Tati Gabrielle ja teised. «Kaleidoscope'i» lõi romaanikirjanik ja stsenarist Eric Garcia, kelle romaani «Matchstick Men» tegi tipplavastaja Ridley Scott 2005. aastal filmiks. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles