KULTUURIS KUUM Ralf Sauter ja Tuuli Põhjakas meenutavad lõppenud aasta lahedamaid kultuurielamusi

Kultuuriajakirjanikud Ralf Sauter ja Tuuli Põhjakas
Kultuuriajakirjanikud Ralf Sauter ja Tuuli Põhjakas Foto: Madis Veltman / Postimees

Postimehe kultuuritoimetuse taskuhäälingus «Kultuuris kuum» said sedakorda kokku kultuuriajakirjanikud ja «Kultuuris kuum» saatejuhid Ralf Sauter ja Tuuli Põhjakas. Aasta esimeses saates tuli jutuks, mida Sauter ja Põhjakas möödunud kultuuriaastast endaga kaasa võtavad, millised olid parimad kultuurielamused möödunud aastal. Aga pisut ka sellest, kuidas ja kas üldse Sauter ja Põhjakas kultuuriministriga kohtunud on. 

Igal aastal ilmub tohutult uusi filme, plaate, raamatuid, seriaale; esietendub hulk lavastusi, toimub sadu kontserte, millest kõiki ei ole kuidagi võimalik kogeda, ehkki tublid kultuuriajakirjanikud igal aastal üritavad. Ka Tuuli Põhjakas ja Ralf Sauter vaatasid, kuulasid, lugesid ja käisid kogemas kõiksugu asju, millest mõned paratamatult rohkem esile tulevad. Erakordsetest ja vägevatest kultuurielamustest see saade räägibki!

Näiteks saab «Kultuuris kuum» 28. episoodist teada, millise märksõnaga võtavad Põhjakas ja Sauter kokku möödunud filmiaasta; milliseid albumeid Tuuli Põhjakas möödunud aastal kõige rohkem kuulas ning miks; milline möödunud aastal ilmunud seriaal oli üllatuslikult Ralf Sauteri lemmik; aga ka mitu kalambuuri annab teha Konstantin Pätsi peast ja milline oli esmamulje aasta peasündmusest. 

Kultuuriajakirjanikud Ralf Sauter ja Tuuli Põhjakas
Kultuuriajakirjanikud Ralf Sauter ja Tuuli Põhjakas Foto: Madis Veltman / Postimees
Tagasi üles