Telia TV juht: 2023 toob Eesti teleajaloo suurima projekti (2)

Kultuuritoimetus
Copy
Telia TV televisiooni ja meelelahutuse juht Karl Anton.
Telia TV televisiooni ja meelelahutuse juht Karl Anton. Foto: Pressifoto

Läinud aasta oli Telia teletiimi jaoks mitmes mõttes pöördeline, kuid ettevõtte televisiooni ja meelelahutuse juht Karl Anton lubab, et 2023. aasta tuleb eriliselt põnev. Seda suuresti tänu ühele suure eelarvega teleprojektile.

«Ma arvan, et 2023. aastal kujuneb Eesti teleajaloo kõige suuremaks hitiks seriaal Estonia hukust,» ütles Anton. «Seda hakkame näitama eksklusiivselt oma Inspira kanalis ja Inspira+ keskkonnas.

Tegemist on väga suure eelarvega projektiga, mida toodetakse rahvusvahelisel tasandil ning ma usun, et see kujuneb väga populaarseks. Samuti plaanime jätkata «Laula minu laulu» saate tootmist, mis osutus selle aasta esimeses pooles väga populaarseks. Ning tänaseks on selge, et «MasterChef Eesti» saab sügisel samuti jätkuhooaja.»

Estonia hukust rääkiva ülikalli telesarja promopilt.
Estonia hukust rääkiva ülikalli telesarja promopilt. Foto: Promopilt

Parvlaeva Estonia katastroofist valmiv teleseriaal, mis läks maksma üle 14 miljoni euro, keskendub kahele-kolmele Estonia hukku ümbritsenud aastale. «Estonia» vaatleb 1994. aastal toimunud katastroofiga kaasnenud sündmusi ning uurimiskomisjoni ja päästjate tööd.

Produtsent Riina Sildose sõnul pole sarja «Estonia» eesmärgiks otsida uusi teooriaid või põhjuseid, vaid tegemist on looga leppimisest, kus üritatakse toime tulla sügava inimliku tragöödiaga.

Seniseid vaatajarekordeid on purustanud ülipopulaarne «MasterChef Eesti».

«Esimene hooaeg jõudis kõigi Telia TV klientideni meie Inspira kanali vahendusel,» meenutas Anton. «Tegu oli Inspira senise ajaloo kõige populaarsema saatega, mis purustas kõik varasemad vaatajarekordid. «MasterChef Eesti» on väga palju suurem projekt, kui me tavaliselt teinud oleme. Samas olid vaatajanumbrid ikka väga head ning asuvad täpselt seal, kus me oma parimates prognoosides olime arvestanud.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles