Prints Harry vastab rasketele küsimustele (4)

Kultuuritoimetus
Copy
Prints Harry ja ajakirjanik Tom Bradby.
Prints Harry ja ajakirjanik Tom Bradby. Foto: Harry: The Interview on ITV1 and ITVX at 9pm on January 8/AP

Oma biograafia «Spare» reklaamimiseks on prints Harry andnud kolm intervjuud, kus selgitab mahlaka sisuga raamatu ilmutamise tagamaid.

Prints Harry on 10. jaanuaril ilmuva raamatu reklaamimiseks andnud kolm intervjuud, millest kaks on mõeldud USA publikule ja üks Suurbritannia vaatajatele. Eesti publikule on nendest intervjuudest kõige kättesaadavam Anderson Cooperi intervjuu Harryga, mida saab vaadata uudistekanalil CNN 10. jaanuari varahommikul kell 03.00 (aeg võib muutuda).

Cooperi intervjuu Harryga sai algselt tehtud CBS kanalile programmile «60 minutes», mis on mõeldud USA publikule. Suurbritannia televaatajale selgitas Harry oma raamatus leiduvate paljastuste vajalikkust kanali ITV1 saates «Harry: The Interview», kus teda intervjueeris sõber ja tuntud briti telenägu Tom Bradby. Mõlemad intervjuud on nii ITV-s kui CBS-s eetris pühapäeval vastu esmaspäeva.

Kolmas intervjuu on eetris 9. jaanuaril telekanali ABC hommikuprogrammis Good Morning America, kus Sussexi hertsogit intervjueerib ajakirjanik ja endine jalgpallitäht Michael Strahan. Eesti aja järgi jõuab intervjuu eetrisse 9. jaanuari pärastlõunal.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles