Ootamatu torge: Eddie Murphy tegi Kuldgloobust vastu võttes Will Smithi üle teravalt nalja (2)

Kultuuritoimetus
Copy
Eddie Murphy lahkus Kuldgloobuste jagamiselt Cecil B. DeMille'i nimelise elutööauhinnaga.
Eddie Murphy lahkus Kuldgloobuste jagamiselt Cecil B. DeMille'i nimelise elutööauhinnaga. Foto: Rich Polk/NBC/AP/Scanpix

10. jaanuaril toimunud Kuldgloobuste jagamisel anti Cecil B. DeMille'i nimeline elutööauhind armastatud komöödianäitlejale Eddie Murphy, kes osaleb 2024. aastal ilmuvas uues «Beverly Hillsi võmmi» filmis.

Tähendusrikast auhinda vastu võttes lõbustas Murphy publikut ootuspäraselt naljakate kommentaaridega. «Olgu öeldud, et edu, rikkuse, pika elu ja rahuni jõudmiseks on üks lollikindel viis. On konkreetne meetod, mida ma olen terve oma karjääri jooksul järginud. See on äärmiselt lihtne,» kostis Murphy kõnes. «Tee kolme asja: maksa maksud ära, tegele oma asjadega ja ära Will Smithi naise nime kuradi pärast suhu võtagi.»

Sellega viitas Murphy ilmselgelt 2022. aasta Oscari galale, kus Will Smith šokeeris miljoneid, astudes ootamatult lavale ning lüües lahtise käega näkku Chris Rocki. Koomik Rock oli nimelt teinud nalja Will Smithi abikaasa aadressil. Uuesti maha istudes karjus Will Smith üle saali: «Kurat võtaks, ära mu abikaasa nime suhu võta!»

Murphyle andis auhinna üle koomik Tracy Morgan, kes ütles, et just Murphy inspireeris teda koomikuks hakkama.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles