NÄDALA SARI Seks ja valed Briti kuningakojas

Betty Ester-Väljaots
Copy
«Kroonitud peades» saab jälgida väljamõeldud briti kuningakoja ebatavalist argipäeva.
«Kroonitud peades» saab jälgida väljamõeldud briti kuningakoja ebatavalist argipäeva. Foto: Frank W. Ockenfels 3/E! Entertainment

Briti kuningakoda on viimaste uudiste valguses vaat et sõimusõnaks muutunud. Prints Harry on oma memuaaridega vallutanud uimase jaanuari uudislõimed. Kõiki vürtsikaid detaile, mida prints oma raamatusse kirja panna on lasknud, ei jõua ka kõige nobedamad näpud klikilugudeks vormistada.

Inimlik uudishimu ja soov Buckinghami palee kardinate taha vaadata on igati arusaadav. Parim tõsielusõu on ikka see, mis toimub ilma stsenaariumita. Seega on Kanal 2 seriaal «Kroonitud pead», milles näidatakse väljamõeldud Briti kuningakoda, silmitsi tugeva konkurendiga, milleks on päris ehtsa kuningakoja kulissidetagune.

Vaatajalt vähe nõudev «Kroonitud pead» pakub seebiooperit, mille tempo on talutav ning üle võlli stilistika tegelaste garderoobis omamoodi nauditav. Harmooniat etendav kuningapaar veidrate sugulastega, lisaks troonipärijad, kel veri vemmeldab. Pole midagi uut siin päikese all. Selline oleks ilmselt kuningapere siis, kui nad tõesti oleks rahva valida, mitte nagu päriselus, pärit pikast ja üksluisest perekonnaliinist, mille sinine veri vajab hädasti lahjendamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles