Hiljuti oma «juustukitarri» tagasi saanud legend esineb Eestis

Kultuuritoimetus
Copy
Steve Vai kontsert Rock Café's 2012. aasta oktoobris.
Steve Vai kontsert Rock Café's 2012. aasta oktoobris. Foto: Jelena Rudi

6. mail esineb Noblessneri valukojas vägev kitarrivirtuoos Steve Vai.

Steve Vaid on nimetatud oma põlvkonna üheks kõige andekamaks kitarristiks. Frank Zappa käe alt tuule tiibadesse saanud muusik on jõudnud oma kümnenda stuudioalbumi kontsertturneeni «Inviolate» ning selle raames jõuab kolmekordne Grammy-võitja Eestisse 6. mail, esinedes Noblessneri valukojas.

Steve Vai on kitarrivirtuoos, helilooja ja produtsent ning teda peetakse üheks maailma parimaks kitarristiks. Tema albumeid on maailmas müüdud rohkem kui 15 miljonit eksemplari. Kolmekordse Grammy-võitja muusikukarjäär algas Frank Zappa juurest, sealt edasi on ta musitseerinud muuhulgas ka David Lee Rothi, Whitesnake’i ja Alcatrazziga.

Eile kirjutasime, kuidas Vai kuulus kadunud olnud «Šveitsi juustust kitarr», mida näeb David Lee Rothi 1986. aasta hittsingli «Yankee Rose» muusikavideos, 36-aastase pausi järel taas pillimeheni jõudis.

Piletite eelmüük Live Nation Eesti kontsertklubi liikmetele algab 19. jaanuaril kell 13. Piletid lähevad kõigile müüki 20. jaanuaril kell 13. Piletiinfo on leitav Piletilevi müügipunktides ja veebipoes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles