Esitlusele tuleb Väikese Hipi Fondi käsikirjakonkursi laureaat

Kultuuritoimetus
Copy
Kirjanike Liidu noorte liige Elisabeth Heinsalu esitleb Tallinna Kirjanike Majas oma debüütluulekogu «Kui ma olin udu».
Kirjanike Liidu noorte liige Elisabeth Heinsalu esitleb Tallinna Kirjanike Majas oma debüütluulekogu «Kui ma olin udu». Foto: Plakat

Reedel, 20. jaanuaril algusega kell 18 esitleb Kirjanike Liidu noorte liige Elisabeth Heinsalu Tallinna Kirjanike Majas oma debüütluulekogu «Kui ma olin udu» (Kirjastus Tuum). Raamat on ka Väikese Hipi Fondi käsikirjakonkursi laureaat. Autoriga vestleb Reijo Roos ja muusikalist meeleolu loob keelpillikvartett koosseisus: Richard Renar Rebane, Annabel Soode, Mark Gregor Jaaska ja Nora Tamra.

Elisabeth Heinsalu on Eesti Kirjanike Liidu noortesektsiooni liige, keda on varasemalt avaldatud Värskes Rõhus, Elos ja Loomingus. Tema esimene luulekogu «Kui ma olin udu» vaatleb teemasid nagu väliseestlus, uued kultuurid, õiglus, ahvatlused, vaikus ja inimene linnas. Raamat on ka Väikese Hipi Fondi käsikirjakonkursi laureaat. Raamatu kujundas Mette Mari Kaljas ja toimetasid Igor Kotjuh, Mari-Liis Roos ja Mette Mari Kaljas.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles