PIINLIKUD FOTOD VÕTTEPLATSILT Amy Winehouse'i eluloofilm sattus rünnaku alla

Kultuuritoimetus
Copy
Amy Winehouse 2007. aastal.
Amy Winehouse 2007. aastal. Foto: MATT DUNHAM/AP

Internetti on ilmunud esimesed fotod varalahkunud laulja Amy Winehouse'ist rääkiva eluloofilmi võtteplatsilt. Pildid, millel näeb peaosatäitjat Marisa Abelat Winehouse'i rollis, on tõmmanud avalikke kriitikanooli, sest näitlejal puudub märgatav sarnasus Winehouse'iga ja film paistab sõltuvusprobleemide küüsis olnud laulja lugu ekspluateerivat, vahendab The Guardian.

27-aastaselt surnud Winehouse'i eluloofilm «Back to Black», mille lavastajaks on Sam Taylor-Johnson, läks võttesse Londonis alles nädala eest, kuid Winehouse'i pärandit hindavad fännid on juba jõudnud selle vastu pöörata, sest peaosatäitja Marisa Abela nägevat välja nagu naeruväärne karikatuur.

Twitteris on vallandunud kriitilised kommentaarid näitlejate Marisa Abela ja Eddie Marsani suhtes, kes kehastavad Winehouse'i ja tema isa. Et pingeid maandada, võttis sõna Winehouse'i isa Mitch Winehouse, kes kaitses eluloofilmi peaosatäitjaid. Mitch Winehouse'i sõnul ei ole see mingi probleem, et Marisa Abelal pole Winehouse'iga sarnaseid näojooni. Paraku on fotodele pilgu heitnud inimestel sootuks vastupidine arvamus.

«Back to Black» valmib mitmete teiste muusikute eludest rääkivate menufilmide tuules. Mullune «Elvis» sai tervelt kaheksa Oscari nominatsiooni, samuti saatis suur edu Elton Johnist rääkivat «Rocketmani» ning Freddie Mercuryst rääkivat «Bohemian Rhapsodyt». Praegu jookseb kinodes Whitney Houstonit portreteeriv mängufilm «I Wanna Dance with Somebody».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles